Gusta magia sarbatorilor

Tarife

+40 764 092 568
Mos Craciun Standard
1 Ora - 150 RON

Daruieste ( imparte ) celor mici minunatele cadouri ce le-au fost atent alese de catre parinti si va asculta fiecare poezioara pregatita de copilasi inainte de a darui cadoul.

Oferta Mos Craciun Strandard + Spiridusul lui Mos Craciun = 250 RON
Comanda acum
Mos Craciun Deluxe
1 Ora - 350 RON

Desprins din basme, imbracat intr-un costum de Mos original, de catifea, cu caciulita, peruca, barba ( naturala), jacheta, curea, pantaloni, ochelari, sac de cadouri si jambiere negre cu blanita, sprijinit intr-un baston Mos Craciun DELUXE daruieste ( imparte ) celor mici minunatele cadouri ce le-au fost atent alese de catre parinti si va asculta fiecare poezioara pregatita de copilasi inainte de a darui cadoul.

Comanda acum
Mos Craciun cu tron
1 Ora - 450 RON

Tronul lui Mos Craciun este un accesoriu ce face ca petrecerea de Craciun sa capete o nota mult mai autentica si permite tuturor sa se lase vrajiti si sa intre in minunata atmosfera a sarbatorii. Indiferent de locatia unde are loc petrecerea, veti putea face poze de neuitat.

Comanda acum
Spiridusul lui Mos Craciun
1 Ora - 120 RON

Spiridusul il puteti inchiria si adauga la orice pachet ales, iar pachetul include jocuri interactive, modelare baloane, pictura pe fata si masina de baloane dubla.

Comanda acum