Gusta magia sarbatorilor

Mos Craciun de inchiriat, petreceri corporate

+40 764 092 568
04-09-2018

Mos Craciun de inchiriat, petreceri corporate

Daca pregatiti o petrecere de craciun cu angajatii firmei sau de ce nu cu, colegii de la munca, Mos Craciun de inchiriat vine in intampinarea voastra cu multe surprize. Despins din povestile copilariei, cu barba alba deasa, imbracat intr-un costum rosu soseste sa imparta cadouri si multa voie buna tuturor celor sositi sa il il intampine.

Bucuria de a petrece sarbatoarea de Craciun alaturi de colegi dragi, de prieteni, de familie si copii este deplina alaturi de Mos Craciun de inchiriat si va garantam momente minunate pe care cu siguranta le veti tine minte mult timp.

Alege sa petreci alaturi de Mos Craciun dar tine cont ca alaturi de el poti avea parte de toata gasca Mosului. Spiridusi pregatiti sa va amuze, ce il ajuta pe Mos Craciun sa imparta cadouri, intotdeauna pusi pe glume, insa nu trebuie sa va lasati pacaliti de imaginea lor, impreuna cu renii sunt personajele de baza ale Mosului, fara ei cadourile nu ar putea fi pregatite si impartite adultilor si copiilor din intreaga lume la timp. Tronul Mosului este un accesoriu de decor parca desprins din povesti, este mare si impunator dar in acelasi timp frumos si va face ca petrecerea sa capete o nota cat mai autentica, copiii fiind de-a dreptul vrajiti la vederea lui si adora sa faca poze.

Contacteaza-ne si vei avea cea mai tare petrecere de sarbatori alaturi Mos Craciun.

Indiferent de natura petrecerii va punem la dispozitie mai multe pachete de preturi cu personaje diferite si articole de decor pe care le puteti combina dupa bunul plac.

Este o ocazie unica pentru noi de a transforma petrecerea dvs. intr-una autentica si sa readucem la viata personajele craciunului atat de indragite de voi toti.