Gusta magia sarbatorilor

Mos Craciun de inchiriat, petreceri copii, serbari, onomastice, etc.

+40 764 092 568
04-09-2018

Mos Craciun de inchiriat, petreceri copii, serbari, onomastice, etc.

Moș Crăciun este un personaj mitologic care împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Crăciun.

Spiridușii îl ajută la pregătirea cadourilor în atelierul Moșului. El împarte cadourile cu ajutorul unei sănii zburătoare, ce este trasă de reni

In perioada sarbatorilor organizam cele mai tari petreceri pentru copii din Bucuresti si din judetul Ilfov.

Indiferent de numarul copiilor, petrecerile alaturi de Mos Craciun de inchiriat sunt perfecte, reusind sa ii surprindem pe micutii cel il asteapta pe Mosul un an intreg.

 

Organizam petreceri pentru copii de toate varstele.

Alege sa petreci alaturi de Mos Craciun dar tine cont ca alaturi de el poti avea parte de toata gasca Mosului. Spiridusi pregatiti sa va amuze, ce il ajuta pe Mos Craciun sa imparta cadouri, intotdeauna pusi pe glume, insa nu trebuie sa va lasati pacaliti de imaginea lor, impreuna cu renii sunt personajele de baza ale Mosului, fara ei cadourile nu ar putea fi pregatite si impartite adultilor si copiilor din intreaga lume la timp. Tronul Mosului este un accesoriu de decor parca desprins din povesti, este mare si impunator dar in acelasi timp frumos si va face ca petrecerea sa capete o nota cat mai autentica, copiii fiind de-a dreptul vrajiti la vederea lui si adora sa faca poze.

Contacteaza-ne si vei avea cea mai tare petrecere de sarbatori alaturi Mos Craciun.

Indiferent de natura petrecerii va punem la dispozitie mai multe pachete de preturi cu personaje diferite si articole de decor pe care le puteti combina dupa bunul plac.

Este o ocazie unica pentru noi de a transforma petrecerea dvs. intr-una autentica si sa readucem la viata personajele craciunului atat de indragite de voi toti.